PRODUK CIRI

  • Integrated business consulting and free designing service. Professional fabric design making and machine size selection,whole machine machanical part and system design.Integrated business consulting and free designing service. Professional fabric design making and machine size selection,whole machine machanical part and system design.

    Layanan pra-sale

    Konsultasi bisnis terintegrasi lan layanan desain gratis. Nggawe desain desain profesional lan pilihan ukuran mesin, bagean mesin lan desain sistem kabeh.
  • Strictly quality control implementation, timely delivery, safety logistics arrangement and good finance support.Strictly quality control implementation, timely delivery, safety logistics arrangement and good finance support.

    Ing layanan kontrak

    Pelaksanaan kontrol kualitas sing ketat, pangiriman kanthi tepat, susunan logistik safety lan dhukungan finansial kanthi apik.
  • We will take 100% enthusiasm to solve and make up the millionth of an error that may exist timely.We will take 100% enthusiasm to solve and make up the millionth of an error that may exist timely.

    Layanan sawise adol

    Kita bakal entuk semangat 100% kanggo ngatasi lan nggawe jutaan kesalahan sing bisa pas kanthi wektu.
  • Morton hope to do business with you together! Good supplier partner is for good business man like you!Morton hope to do business with you together! Good supplier partner is for good business man like you!

    Hubungi kita

    Morton ngarep-arep ngetrapake bisnis bareng karo sampeyan! Mitra supplier apik kanggo wong bisnis sing apik kaya sampeyan!

TENTANG US

  • DJI_0006

Perusahaan Mesin Morton minangka teknologi desain knitting, teknologi lan perusahaan sing nyedhiyakake teknologi industri sing apik banget lan produk. Kabeh produk kita banget dihargai ing macem-macem pasar sing beda ing saindenging jagad. Kita wis nyediakake Mesin Jersey tunggal, Mesin Fleece, Mesin Jacquard, Mesin Rib & Mesin jembaré Bukak lan produk liyane sing ana hubungane karo dhukungan teknis lan pabrik bali menyang India, Turki lan Vietnam ing pirang-pirang taun. Kita mung siji-sijine Cina Pabrik sing wis digantungake desain bantalan kabel kanthi kothak cam aluminium sing paling apik kanggo stabilitas mesin lan presisi sing dhuwur.

KAWASAN APLIKASI

BLOG

Kabeh sing ditindakake, kanggo nyuda biaya tuku lan perawatan, lan kekuwatan sampeyan saing pasar lokal. Layanan lengkap Morton, bakal ngirit akeh beban kerja lan menehi sampeyan pengalaman sing nyenengake.

Produk Produk - Peta Situs