PRODUK FEATURED

  • Integrated business consulting and free designing service. Professional fabric design making and machine size selection,whole machine machanical part and system design.Integrated business consulting and free designing service. Professional fabric design making and machine size selection,whole machine machanical part and system design.

    Layanan pra-sale

    Konsultasi bisnis terpadu lan layanan desain gratis.Nggawe desain kain profesional lan pilihan ukuran mesin, kabeh bagean mesin lan desain sistem.
  • Strictly quality control implementation, timely delivery, safety logistics arrangement and good finance support.Strictly quality control implementation, timely delivery, safety logistics arrangement and good finance support.

    Ing layanan kontrak

    Implementasi kontrol kualitas sing ketat, pangiriman pas wektune, pengaturan logistik keamanan lan dhukungan finansial sing apik.
  • We will take 100% enthusiasm to solve and make up the millionth of an error that may exist timely.We will take 100% enthusiasm to solve and make up the millionth of an error that may exist timely.

    layanan sawise-sale

    Kita bakal njupuk semangat 100% kanggo ngatasi lan nggawe sejuta kesalahan sing bisa uga ana pas wektune.
  • Morton hope to do business with you together! Good supplier partner is for good business man like you!Morton hope to do business with you together! Good supplier partner is for good business man like you!

    Hubungi kita

    Morton ngarep-arep bisa bisnis karo sampeyan!Mitra pemasok sing apik kanggo wong bisnis sing apik kaya sampeyan!

BABAGAN AWAKE DHEWE

  • DJI_0006

Morton Machinery Company minangka perusahaan desain mesin nyulam adhedhasar teknologi dhuwur, layanan lan perusahaan pasokan saka industri sandhangan lan tekstil. Kabeh produk kita dihargai banget ing macem-macem pasar ing saindenging jagad.Kita wis nyediakake Single Jersey Machine, Fleece Machine, Jacquard Machine, Rib Machine & Open jembaré Machine lan produk liyane sing gegandhengan karo technical support lan ing situs back-up kanggo India, Turki lan Vietnam pabrik kanggo akèh taun. Kita mung Cina. Pabrik sing wis nggantungake desain bantalan kawat kanthi kothak cam aluminium sing paling apik kanggo stabilitas mesin lan presisi dhuwur.

APLIKASI AREA

BLOG

Kabeh sing ditindakake, kanggo nyuda biaya tuku lan pangopènan, lan nguatake daya saing pasar lokal.Layanan lengkap Morton, bakal ngirit beban kerja lan menehi pengalaman sing nyenengake.